Unseen Woods

Verlangen naar een wereld waarin de natuur onaangetast is en we kunnen genieten van kleuren, geuren en indrukken. Er blijft steeds minder over door onze manier van leven en het omgaan met wat de aarde te bieden heeft. Tijdens mijn regelmatige wandelingen in de natuur moet ik daar vaak aan denken en probeer mijn gedachtenspinsels om te zetten in het visuele. De tegenstrijdigheid in de beelden refereert aan zowel paradijselijk als vernietiging.

Longing for a world in which nature is untouched and we can enjoy colors, smells and impressions. Less and less is left due to our way of living and dealing with what the earth has to offer. During my regular walks in nature I often think about this and try to convert my thoughts into the visual. The contradiction in the images refers to both paradise and destruction.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s